Rytmehøns & Springlopper 5-7 år Piger og Drenge08/09/2018
Hold nr: 30
Status: Åbent for tilmelding
Start Dato: 03/09/2018 Slut Dato: 25/03/2019
Ugedag: Mandag Tidsrum: 17:00 - 17:45
Trænings sted: Pigesalen, Rønnebær Alle Skole
Pris: Kr 750,-
Træner(re): Carina og hjælpere
Hold beskrivelse:

Så er det tid til have sjovt og få brugt kroppen - vi skal lege, springe og bevæge os til musik.

Vi skal lave meget forskelligt - men det vigtige for os er, at vi har det sjovt samtidig med at vi får styrket og udviklet vores motorik, grundspring, sanser og sociale kompetancer.

Motorisk Udvikling:
Med udgangspunkt i gymnastikken træner og styrker vi barnets grundmotoriske udvikling. Vi træner både de mere grovmotoriske ting, såsom at kravle, gå, løbe, hoppe, hinke og klartre og de mere finmotoriske ting, såsom kaste, sparke, drible og studse med eksempelvis en bold. Dette gør vi ved hjælp af forskellige håndredskaber, redskabsbaner og diverse lege.

Sanser:
Vi arbejder også med at fremme børnenes kropsbevidsthed. I gennem træningen træner vi ligevægtssansen (rum, retning, kropsstilling, hastighed og fald), muskel/led sansen (musklerne spændt kontra afslappet og leddenes bevægelser) og tildels også barnets syns-, høre- og følesans. Dette gør vi gennem sanglege, forestillingslege og redskabsbaner.

Sociale udvikling
I den daglige træning prøver vi meget at styrke det enkelte barns stærke sider ved hjælp af ros og positive oplevelser. Vi prøver også at lære børnene at være en del af en gruppe/et hold ved at give dem nogle gode oplevelser sammen. Vi starter også på at lære børnene lidt gymnastikdiciplin - stå på række, holde i hånd, vise hensyn og lign. Vi prøver meget at fremme børnenes lyst til gymnastikken ved at opfordre dem til at deltage i foreningens arrangementer. 

Klik her for at tilmelde til holdet.Opdateret af: Kim S. Andreasen