Spring og Stortrampolin Drenge 11-15 år08/09/2018
Hold nr: 44
Status: Åbent for tilmelding
Start Dato: 06/09/2018 Slut Dato: 28/03/2019
Ugedag: Torsdag Tidsrum: 18.00 - 19.30
Trænings sted: Drengesal, Rønnebær Alle Skole
Pris: 800,-
Træner(re): Carina, Dennis og hjælpere
Hold beskrivelse:

Springtræning for drenge med "krudt i bagdelen". Vi træner forskellige springtyper. Vi springer både fra gulv, trampolin, airtrack og stortrampolin.

Et springhold med fuld tempo. 

Vi vil træne alt fra opspring til salto og hoftebøjet salo, kolbøtte til flik flak, kraftspring, baglæns salto og meget andet. vi vil tage udgangspunkt i den enkelte gymnast niveau og tilrettelægge træning og udfordringer udfra dette. Så der er plads til både til nybegyndere med lyst til at spring og til dem der bare gerne vil spring mere og bedre.


Forskellige former for sjov springtræning for alle - Vi træner spring i minitrampolin, spring på gulv, spring på Air Treck/ team treck og vi benytter også stortrampolin i træningen ind i mellem.

Vi lægger vægt på at drengene skal have det sjovt, få brugt en masse energi og selvfølgelig træne en masse god springgymnastik.

Vi er et meget socialt hold - der igennem sæson laver årstidsbestemt hygge og sjov. Vi slutter sæsonen af med at deltage i HIF Gymnastik og Motion afsltningsopvisning i Helsingør Hallen.

Klik her for at tilmelde til holdet.Opdateret af: Kim S. Andreasen