Showhold
HIF Gymnastik & Motion

Dette hold er for dig, der rigtig godt kan lide gymnastik, gerne vil have lidt ekstra udfordringer, kan lide at tage til opvisninger og har lyst til at træne 2 gange om ugen.


Vi lægger vægt på en god, udviklende og sjov træning - hvor gymnasterne kommer til at prøve mange forskellige former for rytmisk gymnastik med og uden håndredskaber, dans, akrobatik og masser af springgymnastik - både i trampet, air treck, team treck og i springgrav. Ind i mellem tager vi ogsp stortrampolinen frem.

Børnene deltager i flere opvisninger i løbet af året.. både udendørs og indendørs - i gågader og haller. Du skal være fyldt 8 år, være glad for gymnastik - og indstillet på at deltage i træningen, enkelte ekstratræninger og opvisningerne.

Der kan være niveauforskel på gymnasterne, men der vil blive taget individuelt hensyn.
Du skal kunne slå forlæns, baglæns kolbøtte, vejrmølle og have lyst til både rytme, spring, akrobatik og dans.

Dragter til opvisningerne lånes af foreningen, så det skal man ikke selv bekoste. Man skal selv have et par sorte gamacher, en sort tanktop og et par sort gymnastiksko - som man skal bruge til opvisningerne.

Der vil i løbet af sæsonen være ekstratræninger (ca. 1 om måneden)

Så kom og prøv og se om dette er noget for dig - hvis du/I har nogle spørgsmål - ring 20817396 eller send HIF en mail - post@hif-gymnastik.dk